Arbëri

Emërohet edhe një zëvendësministër në Qeverinë Haradinaj

Foto: Koha
 

Qeveria e Kosovës ka emëruar edhe një zëvendësministër të ri.

Ai është Besnik Berisha dhe do të jetë zv.ministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale.