Arbëri

Votohet formimi i Komisionit AdHoc për rregullimin e pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social

 

Deputetët kanë votuar pro formimit të Komisionit Ad Hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social.

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe dy abstenime, ka kaluar pika e 6 e rendit të ditës, raporton KTV.