Arbëri

Kacin: Nuk ka zgjerim të BE-së pa zgjidhje të kontesteve në Ballkanin Perëndimor

 

Bruksel, 14 shkurt - Pa zgjidhjen e të gjitha kontesteve bilaterale, nuk do të ketë zgjerim të mëtejshëm të Bashkimit Europian në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Kështu tha përfaqësuesi i Sllovenisë në NATO, Jelko Kacin, i cili ka qenë raportues në Parlamentin Europian për Serbinë dhe Malin e Zi, transmeton Koha.net.

Kacin paralajmëroi se Sllovenia do të ratifikojë protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë në NATO.