Arbëri

MI: Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Foto: Koha
Foto: Ilustrim
 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Mbyllja do të bëhet sipas këtyre datave dhe orareve:15-22 shkurt 2019, mbyllje e pjesshme 08:00-11:00 dhe 13:00-15:3, transmeton Koha.net.