Arbëri

Mustafa: Për LDK-në, kufijtë e Kosovës të panegociueshëm

Mustafa: Për LDK-në, kufijtë e Kosovës të panegociueshëm
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se për partinë e tij, kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm dhe duhet të ndalohet dialogu për ta.

Në një postim në Facebok, Mustafa ka shkruar se “hapja e dialogut për kufijtë, është vetagresion ndaj shtetit dhe territorit të Kosovës”.