Arbëri

Newborni nesër me ngjyra të reja

Newborni nesër me ngjyra të reja
 

Deputiti i PSD-së dhe kreatori i “Newbornit”, Fisnik Ismaili, ka bërë të ditur se përmendorja te Pallati i Rinisë në Prishtinë është gati me ngjyra të reja.

Përmendorja “Newborn” do të prezantohet nesër me ngjyra të reja për nder të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, transmeton Koha.net.