Arbëri

NEWBORN-i sivjet përçon mesazh për ruajtjen e ambientit

 

Për 11 vjet me radhë, monumenti NEWBORN-it, ka përçuar mesazhe të ndryshme përmes dizajnëve dhe ngjyrave.

Në këtë përvjetorë, artistë të shumtë kanë zgjedhur që simbolika të jetë ambienti, raporton KTV.