Arbëri

Mustafa uron Pavarësinë e Kosovës – Jemi mirënjohës ndaj arkitektit të Pavarësisë, Ibrahim Rugova

Mustafa uron Pavarësinë e Kosovës – Jemi mirënjohës ndaj arkitektit të Pavarësisë, Ibrahim Rugova
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka uruar të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Përmes një komunikate për media, ka thënë se shpallja e pavarësisë shënon të arriturën kulminante dhe momentin më të rëndësishëm në historinë më të re të Kosovës.