Arbëri

NEWBORN-i gati për Pavarësi

NEWBORN-i gati për Pavarësi
 

Deputeti i PSD-së dhe kreatori i “Newbornit”, Fisnik Ismaili, ka njoftuar se monumenti NEWBORN në Prishtinë është gati me ngjyra të reja.

Në këtë përvjetorë, artistë të shumtë kanë zgjedhur që simbolika të jetë ambienti.