Arbëri

Walker: Marrëdhëniet me SHBA-në janë zbehur

Walker: Marrëdhëniet me SHBA-në janë zbehur
 

“Marrëdhëniet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk janë të forta. 20 vjet më parë secili në Amerikë dinte diçka për Kosovën dhe secili këtu e donte Amerikën. Për të dyja anët kjo është zbehur”, thotë diplomati amerikan, William Walker.

Në një intervistë për KosovaPress, ai thotë se duhet të rikthehet interesi i Amerikës për Kosovën, e sa i përket kësaj ai tha se ndjehet i zhgënjyer.