Arbëri

Gripi sezonal kalon në epidemi

Foto: Ilustrim
 

Komiteti për Gripin Sezonal në nivel të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt në të cilën është analizuar situata e fundit me gripin sezonal.

U konstatua një rast i vdekur me influencë A, ndërsa u th se pacienti ka pasur sëmundje kronike përcjellëse.