Arbëri

KRU “Prishtina” intensifikon shkyçjet nga rrjeti i ujësjellësit dhe kanalizimit për shkak të mospagesave

KRU “Prishtina” intensifikon shkyçjet nga rrjeti i ujësjellësit dhe kanalizimit për shkak të mospagesave

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Podujevë, Obiliq, Shtime, Drenas dhe Graçanicë se aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit për shkak të mospagesave është duke vazhduar me intensitet të lartë si në qendra të qyteteve ashtu edhe në fshatra.

Ky aksion ka filluar më 1 shkurt 2019 dhe si i tillë do të vazhdojë deri në dhjetor 2019.