Arbëri

Mësimdhënësit e ciklit të ulët nuk tërhiqen nga kërkesa për ndërrim koeficienti

Foto ilustrim
 

Mësimdhënësja Vlora Kurtishi është e indinjuar që institucionet nuk i morën parasysh kërkesat e mësimdhënësve të ciklit të ulët për paga të njëjta me mësimdhënësit tjerë.

Por, Kurtishi thotë të mos jenë dorëzuar në kërkesat e tyre dhe këtë të premte, sipas saj, do të vendosin për hapat e mëtutjeshëm, raporton KTV.