Arbëri

Vetëvendosje me parulla denoncuese: Gratë nuk mund të izolohen e përjashtohen

 

Lëvizja Vetëvendosje ka denoncuar dhunën, e shfrytëzimin që u bëhet grave në Kosovë përmes disa grafiteve që ka bërë në Prishtinë.

Vetëvendosje thotë se situata e grave në vendin tonë, dallon prej situatës së gjithsecilit grup shoqëror dhe kjo për disa arsye.