Arbëri

Balje thotë se në Komisionin që drejton ajo, nuk do të shqyrtohet peticioni për bashkimin e Mitrovicës

Balje thotë se në Komisionin që drejton ajo, nuk do të shqyrtohet peticioni për bashkimin e Mitrovicës
Foto: Koha
 

Edhe pse ishte në rend dite, shqyrtimi i peticionit për bashkimin e Mitrovicës së Jugut dhe Veriut, kryetarja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Duda Balje ka thënë se nuk do ta shqyrtojë, pasi është adresuar te Kryesia e Kuvendit.

Deputetja e AAK-së, Teuta Haxhiu, ka thënë se po luhet me ndjenjat e qytetarëve të Mitrovicës, raporton KTV.