Arbëri

Kalojnë në skaner 54 kontrata për koncesione HEC-esh në Shqipëri

 

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në Shqipëri ka kaluar në procesin e skanimit 54 kontrata koncesionare dhe kontrata objekti të vendimit të Këshillit të Ministrave të vitit 2015 për burimet hidrike të energjisë.

Strukturat e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë janë duke vijuar skanimin e situatës mbi korrektësinë e zbatimit të detyrimeve kontraktuale nga subjektet që kanë marrë leje për ndërtimin e HEC-eve, shkruan sot “Koha Ditore”.