Arbëri

Tahiri: Veprat e Adem Jasharit dhe të Ibrahim Rugovës plotësojnë mozaikun e Kosovës së lirë

Tahiri: Veprat e Adem Jasharit dhe të Ibrahim Rugovës plotësojnë mozaikun e Kosovës së lirë
 

Kuvendi i Komunës së Vushtrrisë mbajti seancë solemne për Epopenë e lavdishme të UÇK-së

Me rastin e Epopesë së lavdishme të UÇK-së, luftës dhe sakrificës së Komandantit legjendar Adem Jasharit dhe familjes Jashari, Kuvendi i Komunës së Vushtrrisë ka mbajtur seancë solemne, ku përveç përfaqësuesit e politik e institucional kanë marrë pjesë edhe përfaqësues të shoqatave të dala nga lufta e UÇK-së.