Arbëri

Kuvendi sot mban dy seanca, njëra e jashtëzakonshme e tjetra e rregullt

 

Kuvendi i Kosovës sot do të mblidhet dy herë, fillimisht në një seancë të jashtëzakonshme, ndërsa më pas edhe në seancën e rregullt plenare.

Seanca e jashtëzakonshme është ftuar në ora 09:00 dhe do të shqyrtohen këto dy pika: