Arbëri

Ish-ministrja Reshitaj bëri shpenzime edhe pas dorëheqjes

Foto: Koha
 

Jo të gjitha benefitet që i ofronte pozita e ministrit i kishte braktisur Albena Reshitaj më 1 gusht të vitit 2018, kur kishte dhënë dorëheqjen nga drejtimi i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Saktësisht 5.633.57 euro janë shpenzuar prej saj, edhe pasi e kishte braktisur Ministrinë, shkruan sot Koha Ditore.

E dhëna është prezantuar nga vetë Ministria, e cila i ka krijuar “Kohës Ditore” qasje në disa prej shpenzimeve të ish-ministres Reshitaj, ministrit aktual Fatmir Matoshi, të anëtarëve të kabineteve të tyre, e edhe të pesë zëvendësministrave.