Arbëri

“Përgjigja e Serbisë ndaj Platformës së Kosovës do të jetë e vendosur”

 

“Përgjigja e presidentit ë Serbisë Vuçiq për Platformën e Kosovës për dialogun do të jetë e racionale,e përgjegjshme dhe e vendosur”, ka deklaruar sot për rts sekretari i përgjithshëm i presidenti i Serbisë, Nikola Selakoviq.

Vuçiqi mbrëmë vonë është takuar me udhëheqjen ngushtët me shtetërore dhe ka folur për masat e mundshme ndaj Kosovës, transmeton Koha.net.