Arbëri

Rrëfen viktima e dhunës seksuale gjatë luftës: U përdhunova në prani të prindërve, babai vdiq nga sulmi në zemër pas këtij akti

 

Ishte marsi i vitit 1999, kur një 25-vjeçare u përdhuna seksualisht nga policë serbë, në shtëpinë e saj në Gjakovë, madje në prani të dy prindërve.

Pas këtij momenti, babai i saj pësoi sulm në zemër dhe vdiq, ndërsa ajo u nxor jashtë e zhveshur për ta parë fqinjët e saj, raporton KTV.