Arbëri

Mustafa: Qeverisja aktuale t’i ndërrojë qëndrimet dhe sjelljet

Mustafa: Qeverisja aktuale t’i ndërrojë qëndrimet dhe sjelljet
 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa në 29-vjetorin e themelimit të Forumit të Gruas dhe atë të Rinisë së LDK-së, ka folur rreth qëndrimeve të tij ndaj qeverisjes aktuale.

Ai konsideron se qeverisja Haradinaj duhet t’i ndryshojë qëndrimet edhe sjelljet e saj ndaj vendimeve që ka marrë dhe partnerëve ndërkombëtar, e veçanërisht ndaj SHBA-së.