Arbëri

Mustafa: Bllokimi i KQZ-së nga presidenti Thaçi është i kundërligjshëm

Mustafa: Bllokimi i KQZ-së nga presidenti Thaçi është i kundërligjshëm
 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, e ka quajtur të kundërligjshëm dhe kundër kushtetutës, bllokimin e KQZ-së nga ana e presidentit Hashim Thaçi.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka thënë se për institucionin e presidentit me rëndësi duhet të jetë përmbushja e bazës kushtetuese dhe jo referimi ndaj kënaqësive apo pakënaqësive, transmeton Koha.net.