Arbëri

Mustafa: Avokati Kelmendi punoi shumë për denoncimin e krimeve të luftës nga Serbia

Mustafa: Avokati Kelmendi punoi shumë për denoncimin e krimeve të luftës nga Serbia
 

​Në 20 vjetorin e vrasjes së avokatit Bajram Kelmendi dhe dy djemtë e tij Kastrioti dhe Kushtrimi, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka deklaruar se ata u rrëmbyen dhe më pas u ekzekutuan.

Sipas Mustafës, Bajrami në kohë të vështira bëri një punë kolosale, me fakte juridike punoi shumë për denoncimin e krimeve të luftës nga regjimi serb.