Arbëri

Shqipëri, nga nesër pensionet rriten 2.8%

 

Nga 1 prilli, rriten me 2.8% pensionet e plota të pleqërisë, pensionet e invaliditetit, pensionet dhe ato familjare.

Vendimi i miratuar në mbledhjen e qeverisë përcakton se nga ky indeksim përfitojnë edhe pensionet që do të caktohen nga data 1 prill e në vazhdim me kusht që data e fillimit të pensioni të jetë data 31 mars i këtij viti.