Arbëri

Mustafa: Koalicioni qeverisës as nuk po di as nuk po do

Mustafa: Koalicioni qeverisës as nuk po di as nuk po do
 

Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, koalicionin qeverisës e ka quajtur edhe të padijshëm edhe të pavullnetshëm.

Mustafa, duke iu referuar raportit të fundit të Bankës Botërore në lidhje me rritjen ekonomike i cili, ndonëse ka parashikuar rritje ekonomike për Kosovën prej 4.4 për qind më 2019 dhe 2020, ka thënë se janë humbur 17 mijë vende pune.