Arbëri

OSBE-ja mbetet partnere dhe mbështetëse e Kosovës, thotë Zannier

 

Nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Xhavit Haliti, prit sot në takim Komisionerin e Lartë për Pakica Nacionale, ambasadorin Lamberto Zannier dhe Kryesuesin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadorin Jan Braathu.

Ambasadori Zannier theksoi se Kuvendi mbetet në epiqendër të zhvillimeve politike në Kosovë dhe rrjedhimisht roli i tij mbetet i rëndësishëm. Ai tha se OSBE-ja vazhdon të mbetet partnere dhe mbështetëse e rëndësishme e Kosovës në shumë procese zhvillimore të saj.