Arbëri

Drejtësia ka vetëm disa muaj kohë të gjykojë Bukoshin dhe të tjerët për fondin 3 %

 

Aktakuza për Fondin 3 për qind është ngritur qe rreth dy vjet. Prokuroria e Gjykata e kanë mbajtur plotësisht të fshehtë ngritjen e kësaj aktakuze deri të shtunën, kur “Koha Ditore” ka raportuar se ekziston një aktakuzë për këtë rast.

Për rreth dy vjet prej ngritjes se aktakuzës ligjërisht në gjykatë kanë arritur të mbaheshin vetëm dy seanca. Është mbajtur seanca fillestare dhe kundërshtimi i aktakuzës. Tash kjo aktakuzë është në fazën e shqyrtimit kryesor, por që ende nuk është caktuar seanca e radhës.