Arbëri

Ballkani Perëndimor me projekte të përbashkëta mjedisore

Foto: Ilustrim
 

Në përfundim të Konferencës Ministeriale për Ballkanin Perëndimor, e cila u zhvillua në Tiranës, u ra dakord për disa konkluzione me interes të përbashkët.

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit bën me dije se në këtë konferencë është dakordësuar për një sërë çështjesh si: Hartimi i një Udhëzuesi për Rajonin e Ballkanit Perëndimor – Përshpejtimin e Financave në Mbështetje të Projekteve Klimatike dhe identifikimin e prioriteteve të përbashkëta për veprimtarinë rajonale mbi klimën.