Arbëri

Sot Kuvendi shqyrton pikat e mbetura nga seancat e kaluara

Sot Kuvendi shqyrton pikat e mbetura nga seancat e kaluara
Foto: Ilustrim/Koha

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë plenare, ku do të shqyrtohen 51 pikat e mbetura nga seancat e kaluara.

Sipas njoftimit të Kuvendit, për shumicën e pikave, ka përfunduar shqyrtimi dhe vetëm do të hedhen në votim, por janë edhe disa projektligje që do të shqyrtohen.