Arbëri

Në Rubikon sonte debat për nivelin e papunësisë e ikjen e qytetarëve nga Kosova

 

Në emisionin e sotëm në Rubikon do të diskutohet për nivelin e papunësisë dhe ikjen e qytetarëve nga Kosova.

A mund të ketë përsëri eksod të ikjes së kosovarëve?