Arbëri

“Hasi e ka dhënë pjesën e vet të luftës”

“Hasi e ka dhënë pjesën e vet të luftës”

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj mori pjesë në tubimin përkujtimor për 14 dëshmorët dhe 40 martirët në fshatin Lubizhdë të Hasit, njofotn kumtesa, transmeton Koha.net .

Haradinaj tha se është këtu për të nderuar dëshmorët, që tani janë heronj me dekorimin nga Presidenti i vendit dhe se po ashtu i gëzohet shumë kullës muze, vërtetë të merituar.