Arbëri

“Sovraniteti i dyfishtë” refuzohet edhe në Kosovë, edhe në Serbi

 

Autoritetet në Kosovë dhe ato në Serbi janë shprehur të enjten kundër një zgjidhjeje të bazuar në “sovranitetin e dyfishtë”, që spekulohet se mund t’iu propozohet palëve në Samitin e Berlinit, i planifikuar të mbahet në fund të muajit.

Dialogu i Kosovës me Serbinë do të jetë temë qendrore e samitit, që për nikoqir e ka kancelaren gjermane Angela Merkel dhe presidentin francez Emmanuel Macron, shkruan sot Koha Ditore.