Arbëri

Demarkacioni me Malin e Zi mund të përfundojë në gjykatë, thotë Haradinaj

 

Ende nuk është vendosur asnjë gur në mes të Kosovës dhe Malit të Zi. Madje, kjo çështje, sipas kryeministrit Ramush Haradinaj, mund të përfundojë në gjykatë nëse nuk ka pajtueshmëri mes komisionit të përbashkët.

Haradinaj i ka quajtur rrenacakë ata që kanë thënë se është falur tokë në Çakorr, raporton KTV.