Arbëri

Në Ditën e Tokës, mbillen shumë fidanë e pastrohen disa vendbanime

 

Me mbjellje të drunjve dhe pastrim deponosh, është shënuar Dita Ndërkombëtare e Tokës.

Aksioni i pastrimit ka nisur nga lagjja Fusha e Pajtimit, e cila është pastruar nga organizata “Let’s Do it Kosova” në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës dhe “Miqtë e Tokës”, raporton KTV.