Arbëri

Agani e Shabani shpallen fajtorë për rastin “Stenta”

 

Fajtorë janë shpallur nga Gjykata Themelore në Prishtinë ish-ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretari i MSh-së, Gani Shabani në akuzat e Prokurorisë Speciale për korrupsion.

Kolegji prej tre gjyqtarësh janë bindur nga Provat e Prokurorisë Speciale kundër ish-ministrit Ferid Agani e ish-sekretarit të MSh-së, Gani Shabani.