Arbëri

Ish-presidenti Sejdiu tregon se a do t’ia mësyjë të parit të LDK-së

Foto: Koha
 

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka folur për ngecjen e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, mos-liberalizimin e vizave, ikjen e qytetarëve nga Kosova e zgjedhjet e parakohshme që duket se janë të pashmangshme. Flet edhe për zgjedhjet e brendshme në LDK, e thotë se ka shprehur gatishmëri për të kandiduar.

“Këto nuk janë tema që zgjidhen lehtë, sepse disa prej tyre janë tema që kanë nisur shumë herët. Nëse marrim çështjen e dialogut, është një çështje që s’ka marrë rrugë të mbarë sepse realisht është nisur mbrapshtë e pa e ditur objektivin final, që duhet të ishte nevoja e relaksit të marrëdhënieve me Republikën e Serbisë e assesi në tema që hapin çështje statusore”, thotë Sejdiu.