Arbëri

Deputeti gjerman thotë se tema e ndryshimit të kufijve duhet të refuzohet fuqishëm

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Deputeti i Parlamentit Gjerman, Peter Beyer, ka thënë se pret që nga Samiti i nesërm i Berlinit të arrihet hap i madh përpara.

Në një intervistë për DW, edicioni i gjuhës serbe, Beyer thekson se pret sjellje të përgjegjshme e konstruktive si dhe përqendrim në përmbajtjen origjinale të kornizës së dialogut Kosovë-Serbi.