Arbëri

Mustafa për Samitin e Berlinit: LDK-ja nuk e përkrahë asnjë marrëveshje për ndryshim të kufijve

Mustafa për Samitin e Berlinit: LDK-ja nuk e përkrahë asnjë marrëveshje për ndryshim të kufijve
 

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se takimi i nesërm në Berlin është i dobishëm për të dinamizuar procesin e bashkëpunimit të BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimorë.

Ai ka thënë se, jo vetëm Kosova dhe Serbia, por edhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor kanë shumë punë për t’u evropianizuar institucionalisht.