Arbëri

Haradinaj falënderues ndaj Gjermanisë për qëndrimin ndaj integritetit territorial të Kosovës

 

Berlin, 29 prill - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka zhvilluar sot një takim me bashkatdhetarët tanë në Berlin, ku po qëndron për të marrë pjesë në takimin e liderëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Ai me këtë rast ka vlerësuar angazhimin dhe rolin e madh që diaspora jonë në Gjermani ka luajtur nëpër të gjitha proceset në të cilat ka kaluar vendi ynë.