Fillon protesta e Specialistëve të Stomatologjisë para MSH-së

Fillon protesta e Specialistëve të Stomatologjisë para MSH-së

02 May 2019 10:06

Grupi i Specialistëve të Stomatologjisë ka filluar protestën para Ministrisë së Shëndetësisë.

Derisa grupi i specialistëve të stomatologjisë po protestonte, tre përfaqësues të tyre janë ftuar që të takohen me ministrin Uran Ismaili, transmeton KP.

Ata po protestojnë për mos punësimi i tyre në institucionet publike shëndetësore, gjegjësisht Qendrën Klinike Stomatologjike Universitare, Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Poliklinikat Shëndetësore.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme