Arbëri

Sonte në Rubikon i ftuar Isa Mustafa

Sonte në Rubikon i ftuar Isa Mustafa
 

Sonte në Rubikon ish-kryeministri i Kosovës dhe kryetari i LDK-së, Isa Mustafa.

Cilat ishin rezultatet e Berlinit? Çka me përfshirjen e Francës dhe Gjermanisë në dialog dhe çka me rolin e SHBA-së?