Arbëri

Gjykata e Apelit ende pa vendim për konfirmim ose jo të aktakuzës në rastin “Pronto”

 

Adem Grabovci, Zenun Pajaziti, Besim Beqaj dhe 8 persona tjerë që janë zyrtarë të ndryshëm publikë, ende janë në pritje të vendimit të Apelit për rastin Pronto. Javë më parë, Gjykata Themelore në Prishtinë e ka dërguar në shqyrtim kryesor këtë aktakuzë.

Por, avokatët mbrojtës janë ankuar ndaj këtij vendimi, duke thënë se është i padrejtë. Ata i konsiderojnë të paligjshme provat e Prokurorisë për përgjimet e bisedave të Adem Grabovcit, sepse ishin marrë gjatë hetimeve për një rast tjetër, atë MTPT, raporton KTV.