Arbëri

“Politico”: Macroni gati sa nuk u çmend, i bërtiti Haradinajt, i tha se s’je në pozitë për të kërkuar asgjë

Foto nga Samiti i Berlinit
 

Dështimi për të çarë bllokadën mes Kosovës dhe Serbisë thekson dështimet e politikës së jashtme të BE-së.

Emmanuel Macroni ishte pran çmendjes.