Arbëri

Tërnava në urimin për Ramazan: Të sigurojmë perspektivë për të rinjtë

 

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit, ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë, duke u lutur për paqe dhe solidaritet.

Ai tha ai ky muaj është një moment reflektimi për ndaljen e gjakderdhjes dhe konflikteve në zonat e luftërave.