Arbëri

Serri: Arsimi, mjedisi dhe ekonomia prioritete të BE-së në Kosovë

 

Zëvendësshefi i Zyrës së BE-së, Riccardo Serri, në një konferencë për media ka shpalosur programin e ngjarjeve për Ditën e Evropës dhe po ashtu ka shpallur garën për Fushatën Ekonomike.

Riccardo Serri, është shprehur i kënaqur që tani qendra e BE-së është vendosur në një ambient më të përshtatshëm që tani e tutje mban emrin ‘Shtëpia e Evropës’, e cila në mënyrë solemne do të hapet sot në orën 18:30 dhe ku do të marrin pjesë ambasadorët dhe shefja e Be-së, Natalyia Apostolova.