Arbëri

Konfirmohen shkeljet e Ministrisë së Bujqësisë me milionat e granteve

 

Dërgimi jashtëligjshëm i tre milionë eurove të shtetit tek biznese që për aksionarë kanë njerëz të lidhur me të mëdhenjtë e politikës nga radhët e shqiptarëve dhe serbëve nuk është keqpërdorimi i vetëm që Ministria e Bujqësisë e ka bërë me buxhetin e granteve.

Një proces auditimi ka gjetur shkelje sistematike të bëra prej vitesh gjatë ndarjes së granteve, vlera vjetore e të cilave mesatarisht është 48 milionë euro, shkruan sot Koha Ditore.