Arbëri

Synohet rritja e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Francë

 

Ambasadori i Francës në Kosovë, Didier Chabert priti në takim Kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, për të diskutuar rrugët dhe iniciativat e mundshme të bashkëpunimit ekonomik Kosovë – Francë.

Ambasadori Chabert theksoi nevojën për shtim të angazhimeve institucionale për krijim të sigurisë juridike për investitorët Francez, si parakusht për rritje të investimeve nga Franca në Kosovë.