Arbëri

Mustafaj kritikon bashkëpunimin Kosovë-Shqipëri në fushën e artit dhe kulturës

 

Ish-diplomati dhe shkrimtari shqiptar, Besnik Mustafaj, ka kritikuar bashkëpunimin mes Kosovës dhe Shqipërisë në fushën e kulturës dhe artit.

Ai në “Express Intervista” të KTV-së thotë se dy qeveritë shqiptare kanë bërë shumë pak që të arrihet ky bashkëpunim.