Arbëri

NDI do të vazhdojë bashkëpunimin me LDK-në, thotë Mustafa

NDI do të vazhdojë bashkëpunimin me LDK-në, thotë Mustafa
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa gjatë ditës ka takuar presidentin e Institutit Kombëtar Demokratik (NDI), Derek Mitchell.

Mustafa falënderoi Mitchellin për përkrahjen e vazhdueshme që i ka dhënë NDI-ja institucioneve kosovare drejt zhvillimit dhe avancimit të vlerave dhe institucioneve demokratike në vend.